Daniel den 19 september, 2018

Välkommen till helande- och mirakelgudstjänst med Per Åkvist nu på söndag den 23 september. Per håller kampanjer och möten i olika länder där blinda ser, lama går och döva hör.

Ta med vänner och kom med en förväntan på Gud!!


Per Åkvist

Daniel den 5 september, 2018

Lördag 8 september kommer vi att befinna oss bland alla politiska partier på torget i Eskilstuna Centrum och lyfta upp Jesus som lösningen för Sveriges problem. Vi kommer att vara där från 11.00 till 16.00. Du är välkommen att vara med och dela livets bröd och livets vatten med de hungriga och törstiga.

”Gå ut i hela världen och gör alla folk till lärjungar.” – Jesus

Daniel den 5 september, 2018

Denna vecka ber vi för Sverige 08.30 vardagar och 19.00 mån-tor inför valet. Kom och lyft upp Flen och Sverige inför Gud och förvänta dig ett ingripande ifrån honom. Vi ber att Guds planer ska gå i fullbordan för vår stad, vårt folk och vårt land.

Marianne den 27 augusti, 2018

Jag tänker be för Sverige

Ser du den där mannen som sover under bron? Hemlös och ensam med smutsiga skor? och kvinnan som samlar på burkar och skräp? Det är Sverige just idag…

Ser du inte alla dessa trasiga hem? När mor och far är skilda, kommer barnen i kläm. Och andra som lever i övergrepp och hot. Det är Sverige just idag…

Ser du alla män i maktens korridor, som sliter åt sig fallskärmar och lämnar öppna sår? Vad hände med pratet om etik och moral? Det är Sverige just idag…

Ser du inte våldet på gator och torg? Ta en titt på Malmö , Stockholm och Göteborg! Man sparkar och dödar, tar det aldrig slut? Det är Sverige just idag… Jag tänker be för Sverige, be med mej!

Jag tänder ett ljus för Sverige, tänd med mej! Det är något som hänt mitt kära fosterland, jag tänker be för Sverige be med mej!

Kyrkor som sover sin törnrosasömn. Det dom en gång stod för är för länge sedan glömt. För kristendom är bara ett vackert ideal. Det är Sverige just idag…

Tiden den är mogen och nu så ska det ske! Har du kvar din tro, så ropa ut och be! Vi ber om en eld som blir till en brand, över hela Sveriges land!

Vi tänker be för Sverige, be med oss! Vi tänder ett ljus för Sverige, tänd med oss! Det är något som hänt vårt kära fosterland, vi tänker be för Sverige be med oss!

Vi tänker be för Sverige, be med oss! Vi tänder ett ljus för Sverige, tänd med oss! Det är något som hänt vårt kära fosterland, vi tänker be för Sverige be med mig!

Text Simon Ådahl

Daniel den 11 augusti, 2018

Nu på söndag den 12 augusti får vi återigen besök av Steven Musisi från Uganda. Hans tjänst präglas av enkel, trosfylld undervisning som befriar och uppmuntrar och som åtföljs av helande och mirakel.

Kom och fira gudstjänst med oss nu på söndag kl 11.00!