Daniel den 29 september, 2020

Söndag 4 oktober kl 11.00 får vi besök av Ruth och Carl-Vilhelm Hasselgren, pastorspar i Pingstkyrkan Eskilstuna. Carl-Vilhelm predikar kring ämnet Det finns hopp!

Välkommen till Södra Kungsgatan 11 i Flen.

Daniel den 15 september, 2020

19-20 september får vi besök av Stefan Gustavsson. Han är direktör för Apologia – centrum för kristen apologetik och arbetar som föreläsare, författare och debattör. Han har även skrivit ett antal böcker inom olika ämnen.

Stefan Gustavsson är en av Sveriges ledande apologeter och inte minst som författare och debattör har han förmedlat genomtänkta och välformulerade argument för kristen tro. Han motiverar och försvarar klassisk kristen tro och etik i brottning med samtidens utmaningar, med genomtänkt argumentation och balans mellan tro och tanke.

Stefan kommer att tala om den intellektuella grunden för kristen tro och om ondskans dilemma.

Välkommen lördag kl 19.00 och söndag kl 11.00.

Daniel den 20 juni, 2020

Söndag 21 juni kl 11.00 får vi besök av Mats Nordén från Citykyrkan Västerås.
Gudstjänsten hålls utomhus så alla kan vara med, även de som befinner sig i riskgrupper för Corona. Gudstjänsten hålls på kyrkans område.

Välkommen!

Daniel den 4 april, 2020

Församlingen Sion kommer att sända live gudstjänster på söndag kl 11.00 via församlingens Facebook konto. Gå in på Facebook och sök på Församlingen Sion så kan du ta del av undervisning och lovsång söndagar kl 11.00.

Vi fortsätter med morgonbön vardagar kl 09.00-10.00 och första söndagen i månaden kl 18.00.

Hemgrupperna möts i den grad det är möjligt under denna speciella tid vi befinner oss i.

Daniel den 29 januari, 2020

Besöx av Axel Weber från Tyskland

Församlingen Sion får besök av Axel Weber från Zwickau i Tyskland den 1-2 februari. Axel och hans fru reser över hela världen och predikar och undervisar och delar med sig av erfarenheter och uppenbarelse kring hur man bygger Guds rike genom den lokala församlingen.

Fokus för helgen är Aktivering av den troendes tjänst och gåvor i och genom den lokala församlingen för Guds rikes utbredande. Axel och hans fru har sett Guds mirakel i byggandet av en stor lokal församling fri från religiositet och döda traditioner där Guds Ande och liv har fått verka.

Tider:
Lördag 1 februari kl 16.00 & 19.00. Fikapaus mellan samlingarna.
Söndag kl 11.00