Jag är verkligen sugen på att få ut Flens Bibeln till Fest i Flen i sommar. Jag vill bara påminna alla som har ett vittnesbörd (typ alla kristna) att höra av sig till mig så vi kan få med din ”story” i Flens Bibeln. Vi ska berätta för alla om vad vi har sett, hört och upplevd. Detta är ett utmärkt tillfälle att få göra det.

En kommentar till “Flens bibeln”

  1. Lin merethe Garmaker skriver:

    Jeg vil gjerne vitne hva Kristus gjorde for meg gjennom pastor daniel og menigheten når jeg var på besøk der. Jeg hadde i lang tid (flere år) bedt om å bli fri fra røyken, men hadde ingen hell med å prøve selv. Når jeg var på besøk hos sion i november og rett før jeg skulle hjem, ba jeg igjen om dette til Heren. Men Han sa at jeg ikke skulle be om å bli fri fra røyken det skulle Han Selv gjøre og han gav meg skriftseder på at Hans Ord var sant. Men det Han sa var at jeg kunne be om å bli fri fra frykt. Og hva tror dere, jo halleluja, det var ved forløsning av frykten som Herren også kunne frigjøre meg fra røyken. Som Han sa til meg etterpå, det er en tid for alt og ting skjer ikke før den tid Faderen har fastsatt. Jeg kunne streve så mye jeg ville for å bli løst, men tiden var ikke inne, før da. Så Takk kjære Herrens tjenere som lød Herrens Ord hvor Hans Kraft ble forløst. Og takk Gud for at du har salvet disse menneskene med gledens olje til å forkynne Ordet til frelse for alle folkeslag, uten fordømmelse, men med Herrens kjærlighet. Hellig klem fra Lin

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.