Hej kära församling!
 
Jan Danell kommer att slipa våra trasiga och slitna trägolv i kyrkan nu i början av april. På bakgrund av detta så pålyser vi en allmän städdag (allmän mönstring av alla soldater).  Det kommer att vara urdammigt!!
Det är jobb som fönsterputsning, damma väggar, lister bord och stolar. Iordningställa lokalerna till det vanliga. Hela ljudanläggningen. Skruva upp fönsterhyllor, gardinstänger. Byta glödlampor etc.  När det är färdigdammat kommer vi även att sätta upp nya gardiner.
 
Tack till alla för Er underbara hjälp i detta viktiga uppdrag.
 
mvh
 
Daniel
Så här går det till:
  • Söndagen den 3 april (i samband med bönen) tar vi bort alla saker
  • Under veckan slipas golven
  • Lördagen den 9 april är det allmän städdag

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.