Resa till Örebro


Lördag 2-3 mars åker Geoff och jag med ungdomarna till Örebro till Örebro Kristet Center. Vi sover över och kommer att hyra en friluftsgård. Vi satsar på att åka kl 11.00 från Sions parkeringsplats och är hemma söndag eftermiddag. Fritidsgården kostar 2150.- att hyra så kostnaden för övernattning beror på hur många som åker. Är vi 11 personer som åker så kostar övernattningen 200.- Det som tillkommer är pengar för mat i Örebro lör-sön. Vi kommer att laga middag tillsammans på lördag, kvällsmat efter ungdomsmötet och frukost på söndag. På söndag efter mötet blir det kankse McDonalds. Vi räknar med att det kostar ca 400-500.-  Vi kommer att ha en fin dag i Örebro på lördag och är med på ungdomsmöte på kvällen och förmiddagsgudstjänst söndag morgon.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.