Program:

Lördag kl 15.00 seminarium

Lördag kl 19.00 möte

Söndag kl 11.00 Gudstjänst

Vello och Ingalill Vaim bor i Örebro. Vello har varit i heltidstjänst för Herren i över 40 år. På `70 talet var Vello en av ledarna i det som kallades för Jesus rörelsen, där han fungerade som evangelist och bibellärare. Ingalill är en psalmist och har släppt flera skivor. De har i alla år tjänat tillsammans som ett man/hustru team där Vello fungerar som en profetisk lärare med stark uppenbarelse i sin undervisning och förkunnelse, medan Ingalill har sången och en pastoral kallelse i sitt hjärta. Tillsammans har de besökt många olika nationer. Deras längtan är att se Guds upprättande kraft i individers liv; familjen; församlingen; staden och landet.

Välkommen!

Vaim

Lämna en kommentar

Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>